Badtameez Dil - 6. epizoda - Abeer igra igru sa Meher!

Badtameez Dil

Badtameez Dil – 6. epizoda – Abeer igra igru sa Meher!

By  | 

Abeer je u sobi, Omi je tužan i ne priča sa njim. On ga ubjedi da ne ide, spreman je da prihvati kaznu samo neka priča sa njim. Mehar i gđa Sani ulaze, Sanijeva žena mu daje “kadu” i veli da je dobro za grlo. Abeer se zahvali. Počne da snima emisiju. Govori da je tu sa novom emisijom, stara ljubavna priča o momku koji je volio muziku i djevojci a različitom stavom i karakterom. I to dvoje različitih ljudi se srelo, i da, taj momak je poput njega, a djevojka kao neko Bog zna ko..Počne pjevati.
Nazad u dane koledža: Abeer svira gitaru i okupljena masa uživa u tome. Neke djevojke plešu na njegovu pjesmu. Meher prolazi tuda u vozu i vidi ga. Nazad u sadašnjost, Abeer govori da je tako glavna junakinja ušla u priču i polako će da otkrije ostatak, ali za danas je dosta. Pogleda u Meher i nasmije se.
Meherina majka je sa Abeerovom u kafiću. Njena majka naruči mnogo stlatkiša, Madvi (Abeerova majka) pita kako joj je šećer. Ova veli da je odlično, ali šta da radi sa tugom, slatkiši joj pomažu da je pobjedi. Kada vidi Abeera, srećna je i nada se svaki put da bi se oni mogli pomiriti. Madvi pita da li vjeruje u to, ona veli da se nada. Madvi se složi. Meherina majka nastavi da je ona čitav život bila sama, ne želi to svojoj kćerki.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *