Salim Anarkali – 12. epizoda – Salim podigne ruku na Akbara!

Dastaan-E-Mohabbat: Salim Anarkali

Salim Anarkali – 12. epizoda – Salim podigne ruku na Akbara!

By  | 


Salim Anarkali – 12. epizoda – Salim podigne ruku na Akbara!
Ispostavlja se da nije Salim taj koji je pijan već Murad. Rukaija se nervira što Danjal i Murad nisu uspeli da izvrše njeno naređenje. Murad padne. Danjal mu pomogne da sedne. Salim pogleda Akbara i kaže mu da će i njegov prijatelj jesti sa njima. Đoda pozove Mahabata da dođe. Akbar ponudi prisutne hranom. Anarkali dođe tu sa “kheer-om”. Salim je gleda. Rukaija joj naredi da svima opere ruke. Anarkali im prinosi vodu. Salimu se to ne sviđa. Ona i njemu da vodu da opere ruke. Njemu nije svejedno što je tretiraju kao običnu služavku. Svi počnu da jedu. Akbar prokomentariše kako palata napokon, nakon 12 godina, deluje kao dom jer se Salim vratio. Želi da on vodi računa o kraljevstvu, pošto je on budući kralj. Salim izjavi da mu je žao, ali da on nije došao da bi vladao već zato što mu je neko poslao pismo da njegovoj majci nije dobro. Vratio se samo zbog nje. Akbaru nije pravo, a i Anmiđan izgrdi Salima. Murad traži još vina koje mu dosipava Anarkali. U jednom tenutku je čak i uhvati za ruku kako bi mu još sipala. Salim je to video. Poludi pa zgrabi bokal iz Anarkaline ruke i počne nasilno da gura Muradu vino da pije. Besan je. Svi se zaprepaste njegovim ponašanjem. Akbar reši da ga zaustavi pa mu priđe s leđa i potapše ga po ramenu, našta se Salim brzinom munje okrene i pođe pesnicom ka njemu. Srećom, zaustavi se na vreme, ali su svi u potpunom šoku. Rukaija je zadovoljna. Salim se izvini Akbaru rekavši mu da na ratnom polju neprijatelj ume i s leđa da napadne, zato je podigao ruku na njega. Potom ode odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *