Kasautii Zindagii Kay – 17. epizoda – Anurag uteši Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 17. epizoda – Anurag uteši Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 17. epizoda – Anurag uteši Prernu!

Moloj i Nivedita ćaskaju o poslu. Dođe Anurag. Moloj pohvali Niveditu da je uspela sa nekim projektom. Anurag srdačno čestita sestri. Moloj potom naloži Anuragu da preuzme dalje radove na tom projektu. Nivedita se oglasi da to nije fer, dala se 100% u tom projektu, želi da nastavi sa radovima. Moloj potvrdi, jeste radila na visokom nivou/jako kvalitetno, ali im sada treba neko da poradi na temeljima/osnovama tog projekta, Anurag je najbolji u tome, neka on razreši to. Nivedita ljutito i razočarano odlazi odatle.
Kod Šarminih, Rađeš obavesti da ide vani, a Vina odmah upita kuda? Suman traži od njega da nabavi neko povrće. Šekar od nje zatraži da mu spreči čaj. Suman bogorada i saspe mu da unajmi služavku, nema 100 ruku. On jadničak veli da će popiti u kancelariji taj čaj bolje xD I Prerna je u žurbi, mora na koledž.
Šarmini na vratima ugledaju Mohini i Anuraga koji su došli u posetu. Rađeš ih zamoli da uđu slobodno unutra.
Kada posednu u holu, Mohini izjavi da je jako srećna što je Anurag izašao iz onog pritvora. Toliko je radosna, da je čak i spremna da se izvini za sve ružno izrečeno. Izvini im se, kao i Prerni. Donela je silne darove. Veli da je nakupovala i donela šta joj se svidelo. Sutra je ceremonija blagoslova (bukvalno prevedeno), tako da svi moraju doći. Suman pita šta će popiti, čaj ili kafu? Mohini odbije ali se zahvali. Došla je sa Anuragom pošto šofer nije bio kod kuće, a on (Anurag) kasni na fakultet. Anurag je ubedi da popije čaj, Suman ode da spremi. Mohini kaže Anuragu da će obavestiti Moloja da pošalje svog vozača po nju tu, a on neka krene, zakasniće na fakultet. (NASTAVAK NA SLED. STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *