Shakti! Sestre 924. epizoda! Prito pobedi Somiju u izazovu!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 924. epizoda! Prito pobedi Somiju u izazovu!

By  | 

Sestre – 15. 1. 2020. – Prito pobedi Somiju u izazovu!

Prevod: Maja 🙂

Ćameli razmišlja gde je Hir, pa koja je korist od ove ceremonije ako Hir nije tu da vidi sve ovo. Malika je smesti da sedne i kaže da je obred počeo. Ćameli posmatra Somiju, koja sedi iza Prito. Prito ustane da pođe po Hir, ali je Somija spreči i vrati nazad govoreći da Hir nije tu i da će se ujutru vratiti sa svojom odlukom. Hir priznaje Rohanu da se oseća pospano, a on joj kaže da je osećala gušenje unutra. Hir mu predloži da pođu nazad. Rohan izjavi da će sedeti ovde neko vreme i tek onda krenuti. Prito se moli božanstvu evnuha Aravanu da učini neko čudo tako da joj se unuka vrati natrag. Hir izusti Rohanu da joj se spava i neka on peva porodičnu pesmu brata i sestre.

Rohan peva i seća se Ćamelinih reči da evnuh ne može biti ničija sestra, pa da će Rohan izgubiti Hir zauvek ako ona otkrije istinu o svom identitetu. Rohan posmatra svoju seku Hir i zamišlja je u avataru evnuha, pa zamišlja kako mu ona besno govori da mu nije sestra i da joj on nije brat već da ju je ostavio u zajednici evnuha umesto da ju je odbranio i povukao sa sobom. On se zatim priseća kako mu je Prito saopštila istinu da je Hir evnuh, baš kao i Somija. Potom mu prolaze u glavi sećanja na trenutak kad mu je Somija rekla da skupi hrabrosti da ustane. On poruči Hir da ustane, ali ona spava. On zatraži telefon od prolaznika i zove Ravi. Ravi se javlja da će doći tu i da nema brige. Soham hoda ulicom i vidi Rohana kako pokušava da probudi Hir, onda ga i Rohan zapazi i kaže mu da je razbudi. Ravi stiže tu i govori da Hir neće tek tako da ustane, pa joj daje lekove.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *