Kasautii Zindagii Kay – 38. epizoda - Anurag sreće Ronitu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 38. epizoda – Anurag sreće Ronitu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 38. epizoda – Anurag sreće Ronitu!

Anurag uspe da spasi Prernu od lopova. Zatim stiže policija koja pohapsi sve napadače.
Nakon završetka zabave i sve bure, Anurag je u sobi, u ruci mu je mobilni telefon sa oštećenim ekranom. Pita se šta će dalje jer za sada nema dokaza protiv Navina. Ode do prozora i odatle ugleda Navina kako grli i prati Maduri. Kako bi Navinu stavio do znanja da ga neprestano posmatra, Anurag gasi i pali svetla. Ovo privuče Navinovu pažnju i shvati da ga je Anurag video sa Maduri.
Anurag potom siđe u prizemlje i suoči se sa njim. Saopšti mu da ga je video kako stavlja “mangalsutru” Maduri. Navin mu onda prizna da Maduri jeste njegova žena. Ali uprkos tom saznanju, on (Anurag) neće moći ništa. Svaki put će namestiti da ispadne da nije u pravu. Anurag ga izazove. Iako je ostalo tri dana, povezaće stvari i sprečiti njegovo venčanje sa Prernom, sad kad zna da ženi Prernu iz trećih razloga. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *