Zakletva 196. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 196. epizoda!

By  | 

Zakletva 196. epizoda!

Rejhen je ranjena, te je zatvorenice ostavljaju samu. Erhan govori Ojinoj porodici da zna da su iznenadjeni, ali on je hteo da to uradi na ispravan način, te je insistirao da se okupe. Gulsum pokuša da razgovara sa Emirom, ali je Džavidan spreči.

Rejhan se onesvesti na podu, a nalazi je stražar. Narin pita Erhana da prekine igru koju igra. Erhan joj kaže da je ona stvorila porodicu i da on želi isto, to nema veze sa njom. Narin govori Erhanu da je njihova ljubav bila detinjasta, nije se čak usudila ni da ga drži za ruku, ni da mu pridje, a on joj sada govori o sestri njenog muža, to je vrlo ružno i nemoralno.Erhan joj kaže da to znači da je ljubomorna.

Doktor obaveštava Emira da je Rejhan izgubila puno krvi, ali s obzirom da je mlada i jaka žena, brzo će se oporaviti. Naglasi da joj sada treba krv 0 negativna.Emir ne uspeva da nadje tu krvnu grupu, te se seti Gulsum i pretpostavi da su one ista krvna grupa.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *