Kasautii Zindagii Kay – 73. epizoda – Komolika poseti Šarmine!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 73. epizoda – Komolika poseti Šarmine!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 73. epizoda – Komolika poseti Šarmine!
Prerna ispriča Šivani kako nije priznala Anuragu svoja osećanja jer se u njegov život vratila devojka koju je jako voleo. Smatra da joj Anurag nije suđen. Poznaje ga 10 godina i nikad nije ni sanjala da će se baš u njega zaljubiti. Šivani joj kaže da je Bog možda u njenu sudbinu zapisao drugačiju priču, te da Anurag nije kao Ronit, on se nikad neće povući i nikad je neće ostaviti samu. Vina obavesti Prernu da je neka Komolika došla da je vidi. Prerna se čudi, ne poznaje nijednu curu koja se tako zove.
Anurag stigne kući. Mohini mu kaže da ga u sobi očekuje iznenađenje, deluje zadovoljno. Anurag ode tamo i zatekne Mišku.
Komolika se predstavi Prerni – ona je Ronitova sestra. Ova se iznenadi. Komolika joj naredi da joj ne traći vreme, već da pozove sestru i povuče tu prijavu. Prerni ne pada na pamet, izjavi da obećava da će Ronit biti kažnjen, žaliće ceo život. Ona i Komolika se posvađaju. Komolika joj preti.
Miška nudi pomoć Anuragu, ali on odbija. Ona koristi svaku priliku da mu se približi i bude mu blizu. Želi da mu raskopča košulju, zavodi ga. Njemu se to ne sviđa. Očigledno je da je Miška previše napadna za njegov ukus. On se seti kako je Prerna bila stidljiva kad mu je bila blizu pokušavajući da mu zašije dugme. Čak ga je slučajno i ubola iglom. Miška poljubi Anuraga i on se prene. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *