Shakti! Sestre 976. epizoda!Hir preti da se ubije, Virat stiže po nju!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 976. epizoda!Hir preti da se ubije, Virat stiže po nju!

By  | 

Sestre – 27. 3. 2020. – Hir preti da se ubije, Virat stiže po nju!

Prevod: Maja 🙂

Hir ih pita šta rade Viratu i dovikne njegovo ime, zatim uzme tešku saksiju i slomi ogledalo. Ukućani čuju zvuk. Prito otvara vrata i uleće unutra sa Ravi, a Hir prislanja deo stakla sebi uz grkljan i naredi im da puste Virata ili će se ona ubiti. Prito se zaprepasti i naredi im da puste Virata. Rohan, Viren i Harak Sing izvode Virata napolje. Prito se obrati Hir kako im je rekla, pa neka ona sad spusti staklo. Hir izađe iz svoje prostorije i vidi da je Virat otišao, pa baci staklić dole. Ljutito, Prito joj priđe i opali šamar govoreći da shvati da se neće udati čak ni nakon njene smrti. Potom je povuče unutra u njenu prostoriju i zatvori vrata spolja. Za to vreme, svi izađoše ispred. Harak se dere na Virata, a susedi se okupljaju i raspituju o muci. Virat priča svima kako je oženio Harakovu unuku Hir i on, iako mu je Hir sad supruga, ne pušta je s njim. Harak ga ućutkuje i laže ljude kako je Virat skrenuo pa govori svašta, onda mu zapreti da ode odatle ili će mu slomiti kosti. Virat mu kaže da zovne svoju unuku da je pitaju za istinu ako on laže.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Priro izlazi ispred sa Ravi i odgovara da neće dovesti Hir tu pošto ne veruju u tu fakultetsku ljubav i ne prihvataju taj brak. Ona pojašnjava susedstvu da su zabrinuti zbog njenog učenja i žele joj da sad pronađe dobar posao i stane na svoje noge kad je već uspešno završila školu.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *