Vavilon 5 epizoda, 3. deo!

Turske Serije

Vavilon 5 epizoda, 3. deo!

By  | 

Vavilon 5 epizoda, 3. deo!

Komesar dolazi kod Irfana i Egemena u vezi Ilijanino paljenje kuće.On pokuša da sakupi još potrebnih informacija.
Eda govori Irfanu da je videla te ljude, Sulejman je jako bogat čovek. Neka ga moli da mu da novac, neka ga preklinje, nije mu valjda srce od kamena.Irfan joj govori da on već tom čoveku duguje mnogo novca skoro 20 miliona. Objašnjava joj da dok je pokušavao da pronadje novac samo je dublje tonuo.Eda je besna.

Ilaj pokuša da razgovara sa Sulejmanom o novcu koji joj je Eda tražila. Irfan odnosi novac koji je dobio od ulagača Sulejmanu i traži mu uslugu. Pita ga da taj novac da detetu za lečenje, a njemu će kasnije otplatiti dug. Sulejman mu pruža ruku.Ifran ostavlja ponos i ljubi mu ruku.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *