Kasautii Zindagii Kay – 123. epizoda – Anurag prizna istinu Anupamu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 123. epizoda – Anurag prizna istinu Anupamu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 123. epizoda – Anurag prizna istinu Anupamu!
Perna se ruga Mohini i govori joj da se dobro pripremila pre nego što je tu došla. Potom izjavi da je umorna i da ide da odmori, te se zaputi u Anuragovu sobu. Uz put razmišlja o zajedničkim trenucima sa Anuragom. Besna je na njega što ju je lagao, smatra ga kukavicom. Povređena je zbog svega što je Anurag rekao i uradio.
S druge strane, Anurag razmišlja kako bi bilo dobro da se malo približi Komo kako bi ona bila uverena da je uz nju i da ne bi povredila Prernu. Zato pred Mohini i Komo izjavi da je pogrešio što je oženio Prernu. Mohini obeća Komo da će ona sve da sredi, samo neka joj da malo vremena. Ona je njihova snaha, a ne Prerna.
Prerna spali maramicu koju joj je Anurag dao. Anurag razmišlja kako je Prerni sigurno preteško da ga gleda sa drugom ženom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *