Kasautii Zindagii Kay 191. epizoda! Anuragovo poslovanje se zamrzava!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 191. epizoda! Anuragovo poslovanje se zamrzava!

By  | 

Vina moli Mohini da razume emocije svoje dece, ali ona Prernu smatra kao kletvu. Mohini smišlja plan kako da pred gostima uvredi Prernu i njenu porodicu. Anurag shvata da čekovi nisu prihvaćeni i traži zajam od starog prijatelja, ali ga ovaj odbija. Anurag dobija poziv od Prerne i ona mu kaže da je gospodin Bađađ napravio nove prepreke, ali da ne brine, zajedno će se boriti da spasu posao.Anurag joj kaže da se vraća kući da završe rituale.

Mohini ukrašava ribu nakitom i daruje je Vini po tradiciji. Vina baca plato u šoku. Ona vredja Mohini i kaže da iako je znala da su vegeterijanci, da ne jedu čak ni jaja, uradila je to namerno jer nije prihvatila Prernu.Mohini razmišlja da je plan uspeo.Anurag dolazi i izvinjava se Vini, govoreći da je njegova majka samo pratila tradiciju.Mohini kaže da ako se Prerna želi udati za Anuraga, tradicija se mora ispoštovati. Prerna prvo okleva, a zatim krene da dotakne ribu. Anurag je spreči i kaže da postoji način gde ni jedna tradicija neće biti povredjena.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *