Shakti! Sestre 981. epizoda!Virat i Hir prežive pokušaj samoubistva!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 981. epizoda!Virat i Hir prežive pokušaj samoubistva!

By  | 

Sestre – 8. 7. 2020. – Virat i Hir prežive pokušaj samoubistva!

Prevod: Maja 🙂

Sant Bakš i Harak Sing konačno odvajaju ruke Virata i Hir, ali u tom trenutku tačno – Hir se iznenadno budi i posmatra onesvešćenog Virata koga odvodi njegova porodica. Zabrinuta, Hir izgovori njegovo ime. Nutan pogleda ovo i ode, dok se u pozadini čuje uvodna ljubavna pesma (Tu Hi Mera Khuda). Parmit traži od lekara da učini nešto, nije joj jasno zašto joj se sin ne budi dosad. Lekar smatra da je trebalo da se Virat probudi. Hir se budi i pita gde je Virat, pa zahteva od svoje braće Sohama i Rohana da čuje je li Virat dobro. Ravi je ubeđuje da se smiri i da odmori. Hir traži od njih da joj dopuste da razgovara sa njim. Sohamu bude žao zbog nje, ali isto ode. Hir polazi u kućni hram, pa stavlja svetiljku sebi na dlan i pita nebesa veruju li sad u njenu ljubav. Gurvinder se moli za Viratovo zdravlje. Šano je kontaktira preko video poziva snimajući Hir kako se moli za Virata, pa je savetuje da pogleda kako se njena unuka moli za njihovom sina. Gurvinder vidi to, pa uzme telefon i donese ga pred Parmit pokazujući joj da pogleda šta Hir čini za Viratovo dobro. Hir izgovara molitve besprestano, a Parmit sluša to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gurvinder izjavljuje da sad nebesa moraju da ga oporave. Hir se moli i tad se Virat budi, te je oslovljava. Parmit, Sant Bakš i ostali se obraduju. Lekar ode videvši da se Virat oporavio, a Parmit počne da ubeđuje svog muža da je ljubav Hir verovatno stvarna; ako njihov sin može uzeti otrov za devojku, onda moraju da ga spoje s njom. Htela bi da on bude živ i srećan, inače oni treba da popiju otrov sami. Sant Bakš je pita da li je prisebna. Dalđit savetuje majku da se ne razneži previše. Parmit ubeđuje ipak muža da prihvati, ali ovaj je besan što današnja deca ne misle na roditelje i truju se zarad devojke. Ne želi da bude glupan na kraju, ali joj dopušta da radi kako joj je volja i ode nezadovoljno. Parmit prihvata Hir za snaju i traži od svoje starije snaje Gurvinder da spremi tanjir sa darovima, te da u njega ostavi novca. Virat čuje ovo i zagrli je sav ozaren. Parmit odlučuje da popriča sa Prito o tome, ali isto tako o još nečemu povezanom s tim (znajući identitetsku istinu Harmanove prve supruge Somije).

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *