Kasautii Zindagii Kay – 446. epizoda – Anurag sazna za sirotište!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 446. epizoda – Anurag sazna za sirotište!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 446. epizoda – Anurag sazna za sirotište!
Komo traži od Prerne da joj da 51% deonica Bađađ kompanije, ako želi da spasi sirotište. Prerna na osnovu Komolikinih reči zaključi da ju je Anurag spasio samo da bi dobio te deonice i zgrožena je.
Samida je zabrinuta i pace zbog onoga što se desilo Prerni. Anurag je teši. Govori joj da je Prerna dobro, da ne brine i da bude uz nju. Samida prestane da plače i ode. Anurag se pita kako je moguće da je potpisao papire za rušenje sirotišta.
Komo sretne Samidu i pravi se fina sa njom. Sigurna je da će Prerna dati deonice kako bi spasila Samidu.
Prerna razmišlja o Anuragovim rečima, ali i o tome kako ju je Bađađ upozorio da ne pada na Anuragove reči i kakoje ona njemu rekla da je dovoljno jaka da se izbori sa njim. Međutim, on se i dalje emotivno poigrava sa njom. Zgrožena je što je on navodno poslao Komo da joj predloži to sa deonicama.
Komo prebacuje Anuragu što je bio blizak sa Prernom i kako zna šta se dešavalo u hladnjači. Počnu da se raspravljaju. Anurag joj otkrije da je razgovarao sa onim opštinarem sa kojim je i ona razgovarala i da je sve saznao. Komo se pravi naivna. On se odveze odatle. Komo je besna. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *