Shakti! Sestre 1 060. epioda! Prito daje svoj pristanak za brak!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 060. epizoda! Prito daje svoj pristanak za brak!

By  | 

Shakti! Sestre 1 060. epizoda! Prito daje svoj pristanak za brak!

Mahi obaveštava Virata da je Prito tuka Haraka štapom jer se borio da ujedini njega i Hir, te ga pitada je uvek drži srećnom. Virat pita da li je Harak dobro. Mahi potvrdi. Ona mu govori da je uvek bila ljubomorna na Somiju jer je imala sva prava kao Harmanova supruga, snaja i Hirina majka. Ona mu kaže da želi da takav život ima i Hir.Ona ga moli da se njegova ljubav nikad ne smanji. Virat je u to uverava.

Hjarak dolazi kod Prito i pita je da li će ga tući još. Ona kaže da želi da mu stavi melem.Prito gleda njegove povrede i oseća njegovu bol. Harak kaže da ga je mnogo tukla. Prito mu govori da je mogao da pobegne. Harak kaže da je srećan što nju ima za ženu. Pita je da namaže mast i Hir i tako zaleči njene rane, jer ona mnogo voli Virata. Harak je pita da se složi. Mahi dolazi takodje i kaže da joj svi žele srećan život, neka se složi i ona.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *