Zakletva 265. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 265. epizoda!

By  | 

Zakletva 265. epizoda!
Emir pokušava da ubedi Feride da ide i da se spasi, ali je ona odlučna da ga ne ostavi samog jer krvari. Kumru je navodno pronašla Masal, davajući do znanja Narin da nije sposobna da se stara o detetu. Rešit dolazi, te govori Feride da je voli i da će je uzeti na silu. Emir mu govori besno da se tako prema ženama ophode samo kukavice. Feride beži od Rešita i stiže na kraju litice, gde je on stiže. Emir se oslobodi, dolazi i spašava Zejnep.Narin se zahvaljuje Kumru što je pronaša Masal i tako joj dala posebni poklon za venčanje.

Narin, nakon razgovara sa Kumru shvata da se ne može udati za Kemala. Dokle se svi pripremaju za venčanje, Narin govori Kemalu da se ne može udati za njega, jer više nije kao pre. Oja je ljuta i govori Feride da radi u njihovoj vili i ne može otići i doći kad poželi.Ona joj kaže da pusti bebu i ode iz vile. Emir govori da će se ona i dalje starati o bebi i živeti u vili.

Sve epizode serije Zakletva

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *