Pinjara Khubsurti Ka – 10. epizoda – Majura se izvini Omkaru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 10. epizoda – Majura se izvini Omkaru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 10. epizoda – Majura se izvini Omkaru!
Majura dođe kod Omkara i suoči se sa njim. Počne mu prebacivati i optuživati ga da on stoji iza svega lošeg što im se dešava. Međutim, tu dođe Pijuš pa joj kaže da se vara, njegov brat Omi nije u stanju da uradi tako nešto. Majura odbrusi da on možda ne poznaje svog brata dovoljno. Upozori Omkara da prestane da joj se meša u život jer neće dobiti ono što želi. Ode odatle besna. Pijuš pita Omkara zašto je samo ćutao, on to sigurno nije uradio jer voli tu devojku. Ipak, Omkar se priseti kako je podmitio sve žive kako bi otežao život Majurinoj porodici. Razmišlja kako neće dopustiti da se bilo šta loše desi njenoj porodici, ali je bespomoćan, jedino će tako približiti Majuru sebi. Pijuš se pita ko li je uradio sve to. U tom trenutku dođe Manđiri i slaže da je ona. Pijuš uzme blagoslov od nje i pita je zašto je to uradila. Manđiri laže da niej mogla istolerisati Majurinu uvredu i da želi da im Majura dođe na noge. Omkar se oseća loše jer je majka svu krivicu svalila na sebe i samo što ne kaže istinu, ali ga Manđiri pročita i zaustavi u toj nameri. Pijuš izjavi da su pogrešili i da ljutnja i žurba ne pomažu kad je reč o ljubavi. Požurili su sa odlaskom kod Majure sa sve darovima, njena porodica prosto nije bila spremna. Manđiri veli da je u pravu i priznaje da je pogrešila. Majura ima dosta samopoštovanja pa se neće povinovati tek tako. Pijuš predloži da izglade sve jednim izvinjenjem. Doda kako se čak i veliki problem rešavaju tako. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *