Naagin 5 - 18. epizoda - Veer zaštiti Bani!

Indijske Serije

Naagin 5 – 18. epizoda – Veer zaštiti Bani!

By  | 

Naagin 5 – 18. epizoda – Veer zaštiti Bani!

Veer zatraži od Mayuri da pošalje glasovnu poruku Jayu. Neka se predstavi kao Banina prijateljica i pozove ga u njeno ime na „Prayag Pahaadi“.
Takođe dovede Mayuri u sobu kod Bani da joj kobajagi pravi društov i usput motri na nju. Preti da će ubiti Jaya i upozori Bani da veruje pogrešnoj osobi. Bani njegove reči ne dotiču, slepo veruje Jayu. Jay se vozi na lokaciju koju je rekla Mayuri. Siguran je da glasovnu nije pustila zbog Bani, mora da ju je naterao Veer. Nešto veliko će se garantovano odviti večeras na „Prayag Pahaadi“.
Mayuri i Bani upadnu u okršaj. Bani se pretvara da je u nesvesti. Potom se pretvori u poluzmiju i napadne Mayuri, izvuče informacije iz nje i tom prilikom i sazna da se orlovi nalaze na lokaciji „Prayag Pahaadi“. Nešto kasnije isto saznaje da je neko iz kuće ubio Teera.
Veer podeli svoj plan sa muškarcima iz svoje porodice. Moraju da se kriju na drveću dok Jay ne dođe. Veer osmisli plan i smesti Jayu. Jaya okruže orlovi na čelu sa Veerom.
Bani se autom uputi na istu lokaciju. Na putu je zaustavi Mayuri. Međutim, ona (Bani) uspeva da se izvuče i pretvori u zmiju kako bi je otklonila sa puta.
Za to vreme, Jay izigrava dobricu i laže Veera i njegove kako bi se izvukao. Veer mu uopšte ne veruje. Baš u trenutku kada krene da ga gurne sa litice, nailazi Bani koja spasi Jaya. Bani govori Veeru da Jay nije ništa uradio, pokaže mu Teerovu jaknu. Balwant tom prilikom saznaje da je Teer umro i slomljen je. Bani takođe pokaže bodež koji je pronašla u vili Singhania, a koji pripada ubici. Balwant hoće da ubije Bani. Veer je zaštiti, ne dopusti nijednom da je takne. Preti da će ih sve ubiti ako ne odstupe i povrede je. Balwant je primoran da popusti i odlazi sa ostalima. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *