Zakletva 281. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 281. epizoda!

By  | 

Zakletva 281. epizoda!

Semiš kaže Emiru da ga je čekao, znao je da će doći, a to potvrdjuje njegova osećanja prema Feride. Emir pokušava da objasni da zna šta je on sve činio po Istanbulu i da ne želi da se njoj to dogodi. Seliš ga pita šta dobija time što sakriva istinu?Emir od recepcionarke saznaje da Feride nije uzela sobu, već otišla.Songul želi da sazna zašto je Džavidan dala novac Feride.
Emir nalazi Feride u putu i forsira je da podje sa njim, a ona teška srca pristane. Kumru ulazi u Kemalovu sobu i pokuša da se približi Kemalu. Kemal joj se ošto odupire. Narin, koja sada vidi, ulazi u sobu. Kumru se pretvara da je Kemal pokušao da je napadne.

Emir sa Sermišem i Hikmetom razgovara o projektu fondacije narodne kuhinje. Semiš koji je svestan Emirovih oećanja, kaže da je Emir rešio da zajedno sa Fseride pomogne. Hikmet kaže da ga je to iznenadilo i da mu se svakako dopadaju te vesti.
Narin se suprostavlja Kumru i govori joj da ona vidi, da je sada dosta i da zna za njena ponašanja prema Kemlu. Kumru, nakon što ne uspeva da lažima prevari sestru., trči na ulici i doživi nesreću. Sa druge strane, Emir sa Feride počinje da radi na projektu narodne kuhinje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epiyode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *