Pinjara Khubsurti Ka – 24. epizoda – Omkar odvodi Majuru u bolnicu!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 24. epizoda – Omkar odvodi Majuru u bolnicu!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 24. epizoda – Omkar odvodi Majuru u bolnicu!
Prevod: Sebas

Majura objašnjava pomahnitalom Omkaru da joj je to crvenilo od nakita, obična alergija. On obuče ponovo njegov “shrevani” i izjavi da odmah moraju kod lekara, ne smeju čekati ni sekunde. Manđiri i Pijuš su na vratima njihove sobe, lupaju na vrata znajući da nešto nije u redu. Omkar otvori vrata, Majuru vuče za sobom iako mu ona uporno ponavlja da nije strašno. Omkar govori Pijušu da moraju kod lekara, neka odmah izvede auto. Ni Pijušu to ne deluje toliko strašno, ali Omkar ne odustaje, smesta moraju da provere to. Manđiri ne zna ni sama šta će, pa naposletku podrži Omkara i slaže se da bi Majura trebala na pregled. Neka se upute tamo, eto i nje odmah. Nakon što Majura, Pijuš i Omkar krenu odatle, Manđiri prokomentariše za sebe da će odsad Majura deliti sobu sa Omkarem. Šta ako sazna pravu istinu o njemu? Sine joj nešto, odmah pozove doktora koji pristane da uradi kako mu je naredila. U istoj bolnici je i Akileš.
Mega snuždeno stoji kraj prozora, kao da su joj sve lađe potonule. Unutra uđe i Sanđaj. Prilično je ljubazan, veli da još nije videla celu kuću.. Mega ironično upita zar je to neka vila pa da je povede u obilazak. Nema šta mnogo da se vidi. Sanđaju nije baš svejedno zbog njenih reči. Čini mu se da će morati da je osvoji, a neka mu veruje na reč, ima veliko srce. Razume njen bol. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *