Pinjara Khubsurti Ka – 27. epizoda – Omkar se izvini Manđiri!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 27. epizoda – Omkar se izvini Manđiri!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 27. epizoda – Omkar se izvini Manđiri!
Prevod: Sebas
Majura je rešena da popravi odnos između Omkara i Manđari.
Tokom noći, Omkar nazove Akileša kako bi mu se izvinio. Moli ga da ih ne shvata pogrešno i da oprosti ako su nešto pogrešili. Uzme njegov blagoslov a potom završi razgovor.
Akilleš se poveri ženi da je pogrešno ocenio Omkara,zapravo je jako dobar momak. Majura, sa druge strane, podeli sa Omkarom da svaka devojka ima želju da joj muž poštuje roditelje, a ona je danas jako srećna što on toliko vrednuje i poštuje njenog oca.
Akileš veli da je sada mišljenja da je Omkar najbolji izbor za njegovu ćerku. Doda da je bilo lepo videti kako je Omkar danas stao na Majurinu, a Majura juče na Omkarevu stranu. To je simbol jake veze. Sureka se slaže.
Majura objašnjava Omkaru da je njegovo ponašanje prema Manđari danas nije bilo u redu, trebalo bi da joj se izvini. Omkar je svestan ovoga, i zbog toga donosi odluku da se izvini majci. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *