Zakletva 305. epizoda! Emir posećuje Džavidan u zatvoru!

Turske Serije

Zakletva 305. epizoda! Emir posećuje Džavidan u zatvoru!

By  | 

Zakletva 305. epizoda! Emir posećuje Džavidan u zatvoru!

Emir nalazi Feridino pismo u Oyinoj sobi i čita:

 „Postoji mnogo stvari koje o meni ne znate. Davno sam vam ih želela objasniti. Ali nisam mogla. Pišem vam ovo pismo da ućutkam grižu savest: Ja, Feride Akgun, došla sam u dvorac po želji tetke Džavidan. Upoznale smo se u zatvoru. Zamolila me za uslugu. Želela je da se do kraja života brinem o njenom unuku. Ponudila mi je pola miliona zauzvrat za to.

U početku to nisam prihvatila. Tako nešto nisam mogla učiniti.Medjutim, istovremeno  sam saznala da se bolest moga brata pogoršavala. Trebao mi je novac za donatora organa. Bila sam u zatvoru, nisam imala drugog načina da prikupim novac. Ponuda tetke Cavidan postala je šansa za spas mog brata. Prihvatila sam njenu ponudu. Ali to nije bio jedini razlog.Moje srce nije prihvatilo puštanje male bebe da odrasta bez majčine i očeve dobrote.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *