Pinjara Khubsurti Ka - 116. epizoda - Neil se suprotstavlja Omkaru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 116. epizoda – Neil se suprotstavlja Omkaru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 116. epizoda – Neil se suprotstavlja Omkaru!
Prevod: Maja.

Majura pita Omkara zašto toliko brine o njoj. Veruje mu potpuno, ali ne može otići tek tako da se nije javila svojoj porodici. Ako ona ode, oni će da se zabrinu. Omkar joj kaže da ih zovne i kaže da je dobro. Majura ga opet pita zašto se toliko brine za nju, kao da imaju neku vezu iz prošlih života. Neil traži od bolničara da pronađe Majuru. Akileš kaže da moraju pozvati policiju pre nego što je onaj đavo/Omkar ponovo odvede sa sobom. Neil posmatra zabrinuto. Omkar govori Majuri da joj je video u očima odlučnost da spasi bolesnike po svaku cenu. Želi najbolje za nju i spreman je da joj pomogne, isto kao što bi i njena porodica. On je poziva da krene sa njim. Neil dolazi tu i staje mu na put, pa pita šta se dešava. Omkar veli da Majura mora otići odatle pošto je njen otac prisilno odvodi sa sobom. Medicinska sestra stiže i vodi Majuru odatle, a Neil udari Omkara i upozori ga da više ne prilazi Majuri.
Omkar ga oslovi zatečen. Neil kaže da mu je Majurina porodica ispričala sve o njemu. Omkar tvrdi da je to njegova prošlost i da se sad promenio upravo zarad Majure. Neil veli da ono što je uradio Majuri ne može da se promeni i naziva ga primerom zlobe. Da može, zakopao bi ga tu, ali je lekar te mu više priliči da spasava živote. On mu preti da ne prilazi Majuri, inače… (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *