Pinjara Khubsurti Ka – 53. epizoda - Majura opet pobegne!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 53. epizoda – Majura opet pobegne!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 53. epizoda – Majura opet pobegne!
Omkar je poslao dva telohranitelja da motre na Majurinu kuću.
Majura se i dalje prevara da se kaje, a i Omkar se njoj izvinjava što je “morao” da je zatvori. Ni njemu se nije sviđalo da ona boravi u kavezu. Pijuš im donosi balone. Na jednom od njih je tajna poruka za Majuru na kojoj piše da će se on pobrinuti za nadzorne kamere. On kasnije sve kamere poveže na svoj telefon.
Mega odbija da posti za Sanđaja.
Šankar je ljut na Manđiri što ne podržava Majuru iako je i sama žensko.
Majura je spremna za obred i molitvu, ali joj Omkar kaže da neće izlaziti iz sobe. Proslaviće i uradiće obred samo njih dvoje, sami. Majura je nezadovoljna.
Dolaze Manđirine prijateljice. Raspituju se za Omkara i Majuru. Majura i Omkar siđu. Manđiri radi Omkaru i Majuri “aarti”. U jednom trenutku nestane struje, a kad dođe, svima lakne kad shvate da je Majura i dalje tu i da nije iskoristila priliku da pobegne. Majura razmišlja kako je morala da zadobije njihovo poverenje.
Majurina porodica onesposobi i veže Omkareve telohranitelje. Sanđaj to javi Pijušu, koji prenese Majuri. Majura je srećna jer su njeni pobegli iz kuće. Neka devojka zapleše sa velom ispred Omkara. On misli da je to Majura, ali je Majura zapravo iskoristila priliku da pobegne. Omkar skine devojci veo i shvati da to nije Majura. Vikne njeno ime. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *