Betty i njene dijagnoze - 127. epizoda - Helena i Lukas raskidaju!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze – 127. epizoda!

By  | 

Posle debakla na otvaranju Safijeve kafane,  Helena von Arnstett  potpuno je skrenula s puta. Lukas mnogo pati. Kad želi da razgovara s njom, ona raskida s njim. Srećom, Lukas pronalazi slusaoce u Betti i Rike. U međuvremenu, Paula koristi priliku i pokušava da pridobije Franka pod izgovorom očeve uloge. Emili bi bila srećna da su njeni roditelji ponovo zajedno. Posle sinkope, Magarete Kaiser se dovodi direktno sa dijalize u hitnu pomoć. Pacijent, koji je nakon moždanog udara paralizovan na jednoj strani, ima stenozu aortnog ventila i hitno mora na operaciju srca, savetuje dr Zvezda. Njena sestra Sarah, koja se predano brine o Maggie od moždanog udara, zaglavila je sa tvrdoglavom medicinskom sestrom koja se plaši operacije. Velika rasprava nastaje oko brige o sestri Magginog brata. Maggie se slomi. Odluka sada mora biti doneta brzo. Operski pevač Tristan Hoffmann smatra da ima srčani udar. Ili možda ima nešto gore,  rak? Dr Levandovski pokušava ozbiljno da shvati hipohondarnog pacijenta i da sazna za njegove žalbe. Tristanova prijateljica Izolda takođe je iznervirana i zahteva od njega da se sabere. Na kraju se ispostavi da je to bezopasni refluks. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *