Pinjara Khubsurti Ka - 63. epizoda - Majura moli Omkara za oproštaj!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 63. epizoda – Majura moli Omkara za oproštaj!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 63. epizoda – Majura moli Omkara za oproštaj!
Prevod: Maja 🙂
Omkar se suoči s Pijušem i pita ga zar će da unese svetlost u Majurin život unošenjem tame u njegov, a on lično ga je spasao sa surove ulice jedne hladne crne noći. Podseća na sve njegove usluge – čuvao ga je kao da mu je biološki stariji brat, odgajio ga je, othranio, negovao. Majura pomisli kako će se Pijušu zgaditi Omkar. Pijuš kaže Omkaru da ga je smatrao Bogom dok je činio dobra dela, a sad ga posmatra kao đavola koji nastoji da razori Majurin život. Stidi ga se i prezire ga. Bio je uz njega sve do danas, a sada stoji uz Majuru. Omkar pobesni i pritisne mu vrat svojim prstom, a Pijuš se onesvesti i sruši. Omkar ga pridržava i predaje svojim ljudima da ga odvedu u kola. Majura vrisne, a Omkar je ucenjuje da dođe na njegovu svečanu molitvu pred narod i da ga preklinje za oprost svojih grehova ili će on da naudi Pijušu tako da će ona večno da okrivljuje sebe za to. Majura doziva Pijuša i preklinje da ga puste, ali bespomoćna je. Omkar se odveze odatle s Pijušem. Majura se dere i plače. Dadi joj stavlja ruku na rame, a Majura jadikuje i kaže joj da je Omkar odveo Pijuša sa sobom. Oteo ga je.
Omkar je u kolima i nije u stanju da oprosti ni Pijušu ni Majuri. Dadi uvodi Majuru nazad u kuću, a Majura brzo grli Sureku. Obe plaču i teše se. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *