Simar – 03.07.2014. – Kartik je oteo Anđeli!

Indijske Serije

Simar – 03.07.2014. – Kartik je oteo Anđeli!

By  | 

Simar – 03.07.2014. – Kartik je oteo Anđeli!

Simar – 03.07.2014. – Kartik je oteo Anđeli!

Roli krene da odgovori Kuši, ali dođe Uma koja pita da li su videle Anđeli, nema je nigde. Roli odlazi da je potraži. Kuši pita Umu šta bi joj falilo da je došla 2 minuta kasnije. Uma je pita kako to misli. Kuši kaže ništa.

Svi su zabrinuti, traže Anđeli. Roli dobija poziv od nekoga, to je Kartik. Kartik: „Promenila si dnevnik. Shvatila si moje upozorenje olako. Mislila si da ćeš zameniti dnevnik. Pokazao sam ti šta mogu uraditi. Mala devojčica je nestala iz tvoje kuće.“ Roli mu kaže da joj kaže gde je Anđeli i kaže da ga nije prevarila, nije zamenila dnevnik. Kartik ironično kaže da je otišla da uzme prazan dnevnik. Roli mu objašnjava da je ispisan sa nevidljivim mastilom, neka poprska vodom i videće reči, ali neka ne uradi ništa Anđeli.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Rajendra kaže da je svuda gledao u kući. Prem kaže da je izgubio Simar, ne može sad i Anđeli. Rajendra, Shailu, Satu i Sankalp odlaze da je traže u komšiluku. Roli se pita šta će reći porodici, koga može da pita za pomoć. Ona zove Aditi i kaže joj da su oteli Anđeli.

Simar zove Roli. Roli plače i kaže joj da su oteli Anđeli za dnevnik. Simar je šokirana, ispadne joj slušalica. Ona stane ispred Boga: „ Daleko sam zbog moje porodice i sestre (u smislu za njih). Ostavila sam moju ćerku da bi oni živeli bezbedno, a Ti si rizikovao život moje ćerke kao nagradu za moju žrtvu. Ako se išta desi mojoj ćerci, smatraću Tebe odgornim za to. Moraš da je sačuvaš sigurnu/bezbednu. Anđelin život je u Tvojim rukama. Moraš da je zaštitiš.”

Roli kaže da se Simar suočava sa svim tim zbog nje i sada se ovo desilo sa Anđeli. Dodaje da se ništa ne treba desiti Anđeli. Moli Boga da im vrati Anđeli.

Kartik polije vodom stranice: „Vau, snajo Sunaina! Nevidljivo mastilo. Sviđa ti se da kriješ tajne od sveta.“ On počne da čita i nasmeši se na kraju: „To je to, ona nije mogla napisati ništa.Sad niko neće znati stvarnost bolnice Nath Jeevan.“ (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *