Simar – 04.07.2014. – Simar saznaje da su Prem i Surbi vereni!

Indijske Serije

Simar – 04.07.2014. – Simar saznaje da su Prem i Surbi vereni!

By  | 

capture-20140710-225956

Simar – 04.07.2014. – Simar saznaje da su Prem i Surbi vereni!

Anđeli dođe kući. Prem je zagrli. Anđeli: “Tetka, pogledaj, sladoled!” Roli je takođe zagrli. Prem: “Anđeli, reci mi, gde si bila?” Anđeli: “Izašla sam napolje da se igram i upoznala sam čiku. On je rekao da je tvoj (Premov) prijatelj. Odveo me je i kupio mi sladoled. Rekao je da je došao da  me vidi/upozna. Bio je tako fin. Odveo me je u svom autu. Kada sam završila sa jednim sladoledom, kupio mi je drugi.” Prem: “Ko je bio on? Da li sig a pre upoznala? Rekao sam ti da ne pričaš sa nepoznatim ljudima.” Sudžata: “Zašto si izašla napolje?” Anđeli: “Otišla sam da uzmem loptu.” Mano: “Šta je taj čovek želeo?” Kuši: “Čula sam da ljudi otmu decu dajući im sladoled, ali nikad nisam čula da ih onda vrate kući. Ovog puta je Anđeli spašena zbog Mata rani, ali šta ako to nastavi da se dešava? Roli, ti si takođe otišla sa ključevima. Treba da se čuvaš.” Staramajka kaže da ne mogu to tek tako da puste. Ona pita Anđeli da li je gladna i predložii da prvo jedu.
Kuši kaže da ta Roli krije nešto od porodice, mora da kaže porodici i onda će ključevi otići daleko od nje.
Simar kaže da je ovo pravo vreme, nema nikog u kući, mora da potraži Sunaininu sliku u Vikrantovoj sobi i biblioteci. Ona pretura svuda ali ne može naći nijednu sliku. Pita se kako je to moguće, neko ko je toliko voli da je bio spreman da uništi mnogo života za nju, da nema čak njenu sliku, tu nešto nije u redu.
Roli zove Simar, ona se ne javlja. Ona (Roli) kaže da ne može više to kriti, mora joj reći da su se Prem i Surbi verili. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *