Mehndi Hai Rachne Waali – 3. epizoda – Ragav želi da se obračuna sa Palavi!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 3. epizoda – Ragav želi da se obračuna sa Palavi!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 3. epizoda – Ragav želi da se obračuna sa Palavi!
Ragav stiže u svoju zlatarnicu. Traži od Farada, koji je njegova desna ruka i prijatelj, da prikupi sve informacije o Kirti (devojka zbog koje se potukao sinoć). Farad ga uverava da nema razloga za brigu. Poslao je jednog njihovog čoveka da motri na nju i prati je u stopu. Neka žena po imenu Anđeli je bacila oko na Ragava, razgleda nakit, ali je očito da joj se on mnogo dopao. Obrati mu se, ali je on izignoriše. Anđeli mu potom priđe i predstavi se. Ona je najveći obožavalac njegove kompanije. Došla je u Hiderabad čak iz Delhija kako bi obavila kupovinu za svoje predstojeće venčanje. Njeno flertovanje prekida njen verenik, Sunil, koji im se pridruži. Hoće da se rukuje sa Ragavom koji ga samo značajno pogleda. Ragav potom izjavi da se žene nikada neće promeniti i odlazi.
Palavi na biciklu stiže pred radnju, ugrabila je vreme usput da vežba Telugu. Ona i Krišna primete Kirti koja im je računovođa u radnji (to je ona ista Kirti za koju je Ragav zapeo da je prate). Vide da je uznemirena, prati je tip kog je poslao Ragav. Palavi odlazi do Kirti i pita šta nije u redu? Da li je taj tip prati? Kirti potvrdi, ali nije joj svejedno, moli je da idu pošto gleda da se kloni problema. Međutim, Palavi ne pada na pamet da to samo tako pusti. Uzme Kirtin telefon, priđe tom tipu i počne da ga snima. Oko njih se okupi masa ljudi. Palavi ga hrabro upita šta je mislio? Pratiće jednu devojku i to će mu tek tako proći? Ovaj snimak je Kirtin odgovor njemu. Bude li je pratio opet, okačiće ga na društvene mreže i pokazati snimak policiji, pa neka vidi šta će. Nakon što ovaj sav ponizan ode odatle, Kirti se zahvaljuje Palavi na pomoći. Palavi odvrati da moraju da se zauzmu za sebe. Čak se i ona sama ponekad plaši, ali uprkos tom osećaju, moraju da se uzdignu i budu jake. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *