Shakti! Sestre 1 170. epizoda! Somija stiže kući, Hir i Virat su živi!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 170. epizoda! Somija stiže kući, Hir i Virat su živi!

By  | 

Shakti – 26. 3. 2021. – Somija stiže kući, Hir i Virat su živi!

Prevod: Maja 🙂

Kod kuće, Angel tera Ravi i Sindu da jede slatkiše iako se ove opiru i mršte. U jednom trenutku, Prito ustane i gurne Angelinu ruku. Angel pogleda zlobno. Prito kaže da ne diže ruku na kinare, inače danas ona ne bi stajala pred njima živa. Zapreti joj da će ih stići viša sila odozgo. Angel pita da li bi Bog dozvolio da Virat i Hir umru da Ga zaista ima. Onda kaže da će danas i ostatak porodice da im se pridruži, a Bog će gledati zabezeknuto, i dokaza neće biti. Kinari pođu ka ukućanima da ih napadnu, ali tada začuje se Somijin glas “Stanite”. Počne grmljavina, vetar duva, prozori se otvaraju po kući. Svi gledaju iznenađeno. Angel se oseća uznemireno i unezvereno vrti očima. Somija ulazi u kuću govoreći ponosno: “I ja sam kinar, snaja ove kuće, Harmanova Gulabo/Ruža i Hirina majka!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Svi gledaju zaprepašćeno. Svetla se upale ponovo, Malika stoji kod ulaznih vrata i posmatra ovo. Prito zaplače i izusti: “Somija…”

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *