Mehndi Hai Rachne Waali - 19. epizoda - Palavi se suprotstavi Ragavu, on joj smesti dramu u radnji!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 19. epizoda – Palavi se suprotstavi Ragavu, on joj smesti dramu u radnji!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 19. epizoda – Palavi se suprotstavi Ragavu, on joj smesti dramu u radnji!

Palavi se probudi zbunjena, ne zna gde se tačno nalazi. 
Ragav traži od Farhada da Palavi smesta skloni iz njegove kuće, pošto je sinoć bio pijan kada je doveo kod njega, u suprotnom to nikada ne bi učinio. Farhad dolazi u sobu gde je Palavi ali je ne zatiče tamo. Ragav izvodi Šivratri puđu. Njegov poslovni partner koji je prisutan je, čovek, oduševljen što Ragav održava tradicionalne vrednosti jer u današnje vreme obično više ne praktikuju takve stvari po domaćinstvima. Palavi pokušava da izađe iz Ragavove vile. Sveštenik za to vreme traži od Ragava da zakači venac preko slike boginje Parvati pošto nije oženjen. Palavi se pojavi i spreči ga da stavi venac. Odmah mu odbrusi da joj je dosta njegovih fazona i zavera od prvog dana, sada ga se više ne plaši! Sinoćnjom otmicom je prešao sve moguće granice. Prvo je zapalio materijal za njene sarije, zatim je pokušao da joj sruši radnju, a onda je usledilo i zastrašivanje i pritisak da napusti Hiderabad, a danas je još niže pao. 
Ragav joj govori da ućuti. Ona pita da li se to plaši da će biti razotkriven pred njegovim sofisticiranim poslovnim partnerom? Krivi ga da ju je kidnapovao i doda da ima mnogo novca, ali da nema nikoga koga bi nazvao svojim. Može imati bezbroj sluga, ali u kući nema nijednog člana porodice. Ragav joj ništa ne kaže. Ovaj poslovni partner mu govori da više ne može poslovati sa njim, pošto to može pokvariti njegov ugled u društvu. Ragav zabaci onaj venac (predodređen za njegovu suprugu) koji završi na Palavi. Palavi ubrzo skloni venac i odlazi odatle. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *