Pinjara Khubsurti Ka – 89. epizoda - Aširvarija spletkari protiv Majure!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 89. epizoda – Aširvarija spletkari protiv Majure!

By  | 

Pinjara Khubsurti Ka – 89. epizoda – Aširvarija spletkari protiv Majure!
Prevod: Maja
🙂
Majura skriva svoj ožiljak na licu i moli Omkara da razgovara s njom bar 2min. On odbija, ali ona zahteva od njega da je čuje ako ju je ikada iole voleo. Ona mu otkriva da ga njegova nova supruga želi ubiti i oteti mu bogatstvo. Priča kako ga je ona napala i bacila u jamu, ali ga je ova/Majura spasila i tada. Objašnjava kako ju je videla da razgovara sa svojim dečkom i kuje zaveru da ga ubije. Ona ga preklinje da pođe s njom samo. Omkar se složi i kaže joj da ne krije svoje lice više. Aširvarija pokazuje (lažan) snimak Omkaru u kome Majura govori da hoće oteti Omkaru sve bogatstvo. Majura je zabezeknuta. Manđari je krivi za sve napade na Omkara. Poručuje Omkaru da je Majura njegov najveći neprijatelj. Omkar ponovo ne veruje Majuri i optužuje je da ga je pokušavala ubiti. On kaže da je danas Majura razotkrivena. Majura odgovara da bi ga ubila kad joj je zadao ožiljak da je to htela. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *