Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 9. epizoda – Siddhant konzumira kokain da bi dokazao Srikantovu nevinost!

Indijske Serije

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 9. epizoda – Siddhant konzumira kokain da bi dokazao Srikantovu nevinost!

By  | 

Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai – 9. epizoda – Siddhant konzumira kokain da bi dokazao Srikantovu nevinost!

Novinari stižu ispred suda i ispituju Srikanta o slučaju. Siddhant stane ispred novinara, predstavi se i kaže da on ne mora da spašava Srikanta jer je on nevin.
KK se raspituje gde je Srikant. Kartik pozove Srikanta i pita ga gde je. Ovaj mu odgovori da oni počnu a on će doći.
Anu optuži Siddhanta da je on pozvao novinare. Zamolila ga je, a on… Siddhant odgovori da on radi nešto veliko, svi moraju znati. A pored toga, ona mu nikad nije verovala. Anu obavesti Srikanta da je Siddhant pozvao novinare. Siddhant se pravda, a potom ih upozori da utišaju telefone jer sudija Bansal ne podnosi da telefoni zvone u sudnici.
KK proglasi Srikanta direktorom Reddy organizacije. Novinari obaveste KK-a o slučaju protiv Srikanta. KK vidi vesti pa izjavi da veruje u zakon i red Indije. Siguran je da je Srikant nevin, ali ako se ispostavi da je kriv, direktor će biti… Kartik se spremi da ustane, ali KK izgovori Prabhakarovo ime što šokira sve. KK objasni da je Prabhakarova reputacija bez mrlje. Neeta i Kartik se iznerviraju.
Advokat tužilaštva predstavlja sudiji slučaj o drogi i alkoholu. Predstavlja inspektora, svedoka i laboratorijskog tehničara koji su obavili test.
Prabhakar zove Anu i pita ko je advokat. Anu odgovori da je Siddhant. Prabhakar je šokiran i priseća se kako je Siddhant uzeo njegov blagoslov. Kaže da dolazi tamo.
Advokat tužilaštva traži od sudije da kazni Srikanta kako nijedan bogataš ne bi pogrešio i kako bi se bojali zakona. Siddhant upita da li on može reći nešto ili će sam i presudu doneti. On ispriča da je Srikantov automobil bio na pogrešnoj strani dok je išao kući. Doda da je vozač koji je tvrdio da je izbegao smrt došao sa pogrešne strane. Pokrenuo je postupak protiv njega. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *