Shakti! Sestre 1 210. epizoda! Stiže DNK izveštaj, Angel preti Prito!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 210. epizoda! Stiže DNK izveštaj, Angel preti Prito!

By  | 

Shakti – 12. 5. 2021. (1243. ep) – Stiže DNK izveštaj, Angel preti Prito!

Prevod: Maja 🙂

Uveče, Somija zastane ispred svoje sobe i pogleda ka Harmanu koji joj maše i šalje poljubac. Ona mu uzvraća i odlazi na spavanje dok se priseća njihovih trenutaka. Harman isto razmišlja o njoj sve dok ne zaspi, a kasnije Prito ulazi u njegovu prostoriju i pokriva ga ćebetom kad primeti da mu je hladno te isključi klima uređaj. Ona ga posmatra dok spava i seća se kad je Vedant upucao Harmana i gurnuo ga u provaliju, pa onda kad je Harman došao u njihovu kuću predstavljajući se kao novi sused. Razmišlja kako je Somija poverovala da je on Harman – da nije opet dobila taj osećaj koji je imala s Harmanom. Prito priznaje sebi da i ona ima taj osećaj, ali njen mozak traži dokaze. Ona se razneži i pođe da ga pomiluje po glavi, ali Harak Sing tada ulazi unutra i odvodi je u njihovu prostoriju gde je ispituje šta to radi. Prito objašnjava da je osetila nešto i pomislila da je on njihov Harman, smatra da postoji neki razlog za Somijino ubeđenje i tvrdi da Somija ne bi tek tako iznosila tolike tvrdnje. Harak se složi s njom, no zamoli je da prvo sačeka da stignu rezultati DNK ispitivanja.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sledećeg jutra, Prito se budi nasred ulice s jakom glavoboljom. Ona polako ustane i zatekne pismo na drvetu s nožem zabodenim u papiru, potom polako skine nož i čita poruku: “Vratila sam se da vas unišim. Idi pogledaj u svojoj kući!”
Prikazana je Angel kako pljeska u daljini. Prito se uplaši zbog pretnje i trči prema kući.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *