Pinjara Khubsurti Ka – 124. epizoda – Omkar veri Majuru!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 124. epizoda – Omkar veri Majuru!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 124. epizoda – Omkar veri Majuru!
Majura je spremna za veridbu. Međutim, nestane struje u kući. Neko dođe kolima. Akileš veli da je stigao Nil. Međutim, to je zapravo Omkar koji iskoristi priliku da u mraku stavi Majuri prsten na ruku i tako je veri. Svi se šokiraju kad se svetla popale i ugledaju Omkara.
Nil je preživeo eksploziju bombe jer to uopšte i nije bila neka bomba, samo mu je lice pocrnelo od dima. Besan je i rešen da mu Omkar plati za sve. On se pojavi kod Majurinih i drekne Omkarevo ime. Ljutito traži od Majure da skine i baci prsten. Majura pokuša da skine prsten, ali ne uspeva. Kaže da neće da se skine, boli je prst. Nil drekne da ga briga ako je boli i nasilno pokuša da joj skine prsten. Majura ga moli da prestane, baš je boli. Akileš bi da se umeša, ali je Nil isuviše razjaren. Omkar ne može to da gleda pa stane ispred Majure da je zaštiti i vikne na Nila da Majura može da trpi svoju bol, ali on njenu bol ne može da trpi. Nil odbrusi da se njegova igra završava za 5min, te nazove inspektra i kaže mu da je Omkar došao kod njih iako ima zabranu prilaska. Majura ne može da veruje, nije to znala. Inspektor dođe tu i stavi lisice Omkaru. Omkar veli da on nije tu bez dozvole, Majura mu je lično dopustila da joj bude dekorater na venčanju. Majura potvrdi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *