Pinjara Khubsurti Ka – 148. epizoda - Tara pobegne iz bolnice!

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka – 148. epizoda – Tara pobegne iz bolnice!

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka – 148. epizoda – Tara pobegne iz bolnice!
Prevod: Maja
🙂
Omkaru govori majka da je doneo pravu odluku da se vrate kući sada. Tara ih pita zašto odlaze tako brzo. Omkar govori da ima važnog posla. Tara bi želela da vidi svoju spasiteljku ponovo, a Omkar je laže da će ona doći ponovo. On je šalje da spremi svoje stvari, uskoro polaze.
Majura govori svojoj majci da je ta devojčica bila uzrasta njene kći i da ju je nazvala anđelom čuvarom. Sureka kaže da se molila u hramu za njenu ćerku. Akileš govori Majuri da ne traži svoje dete u toj devojčici. Majura bi želela da se sretne s njom još jedanput za kraj, ima osećaj kao da je nešto ostalo nedovršeno. Zaista ima jaku potrebu da je vidi. Majura se pomoli za nju, kao i za svoju ćerku.
Omkar polazi s majkom i ćerkom iz kuće kad iznenada Tara se onesvesti. Omkar vikne njeno ime i pita šta joj je. Lekarka mora da odradi preglede prvo i poručuje im da otkažu svoj let, ne mogu da je vode u takvom stanju. Ona savetuje Omkaru da povede Taru kod dr Kane koji je stigao tu na dva dana. Uverena je da će dr Kana pomoći, da će Tara biti dobro. Omkar govori majci da će ostati tu sve dok se Tara ne oporavi. Tari bude drago što još uvek ne idu odatle. Ona jede i hvali se kako ju je njena spasiteljka hranila. Manđiri postaje paranoična i pita Omkara šta ako se njena majka lično vratila. Omkar odgovara da je rekao svima u bolnici da za svaki slučaj ne otkrivaju njihova imena nikome. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *