Shakti! Sestre 1 269. epizoda! Virat spasi Guruov život!

Indijske Serije

Shakti! Sestre 1 269. epizoda! Virat spasi Guruov život!

By  | 

Shakti – 20. 7. 2021. (1302. epizoda u Indiji) – Virat spasi Guruov život!
Prevod: Maja
🙂
Hir govori Viratu da je uvek uz njega. Otac ga zove, Virat odbija poziv znajući šta očekuje da čuje od oca. Hir ga ubedi da se javi. Sant Bakš poziva Virata da se vrati kući pošto je Parmit potpuno poludela. Virat odbija i poručuje mu da prenese majci da ne drami više. On prekine poziv i ispriča Hir. Hir smatra da bi trebalo da ih nagovore da shvate njihovu tačku gledišta i da se vrate kući. Virat naziva to beskorisnim budući da će njegovi ponovo pokušati da ih rastave. Parmit baca nameštaj po kući i povredi se dok udara fotelju. Ruka joj prokrvari. Gurvinder pokušava da je smiri.
U Harakovoj kući, pripreme za ceremoniju su u toku. Tu su Ćameli i još nekoliko kinara, stavljaju ukrase i sređuju zidove. Somija predlaže Harmanu da pozove Hir da čuju kako je. Harman joj govori da prepusti to njemu, a da se ona usredsredi na svoj posao. Ćameli čuje ovo i kaže Somiji da su njih dvoje sjajan spoj, on je tako dobar muž.
Harman zove Hir i zaključi iz njenog glasa da je uznemirena. Zanima ga šta je bilo. Hir mu sve ispriča o problemima sa svekrvom. Potom Harman njoj govori za Somijin obred postajanja poglavice, ali joj zabranjuje da dolazi i savetuje je da se potpuno usredsredi na svoje studije. On ne bi želeo da se ona trenutno bavi interseksualnim pitanjima, pogotovo posle one drame na fakultetu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *