Zakletva 364 epizoda!

Turske Serije

Zakletva 364 epizoda!

By  | 

Zakletva 364 epizoda!

Kemal obećava Narin da će pronaći Merta i vratiti ga. Tulay je svesna da ne može osvojiti Emirovo srce, ako prvo ne osvoji Yigita. Ona planira da organizuje obilazak i pita Emira da li se slaže. Emir potvrdi. Tulay kaže da mogu da krenu. Yigit se složi, ali govori ocu da devojka vila( Gulperi) ne želi da ide sa njima. Emir pokušava da mu objasni da ne trebaju da insistiraju ako ona ne želi. Tulaj govori Gulperi da je Yigit voli puno i pita je da krene.Gulperi pristaje.

Narin saznaje od Badea da je Kemal kriv za Mertov odlazak.Narin se suprostavlja Kemalu i govori mu da je rekao Mertu da ide, pre nego što je on to učinio.Pita ga za razlog. Kemal dobija poziv.Obaveštavaju ga da su nasli telo mladica u moru i da treba da dodje kako bi indetifikovao da li je telo Merta. Kemal gleda telo i kaže da nije Mert. Narin ga krivi jer je njegovom krivicom to mogao biti on.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *