Mehndi Hai Rachne Waali – 157. epizoda - Mandar tera Palavi da se razvede od Ragava!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 157. epizoda – Mandar tera Palavi da se razvede od Ragava!

By  | 


Mandar tera Palavi da se razvede od Ragava!

Palavi zove na Ragavov kućni, fiksni telefon. Kirti podigne slušalicu, ali Palavi misli da je Ragav i otkriva da je Mandar pokušao da ubije Šardu. Kirti u šoku spusti slušalicu. Palavi se zbunjeno zapita zašto Ragav nije rekao ništa.
Kirti odmah podeli sa Sanijem da je Mandar pokušao da ubije Šardu i traži od njega da se drži podalje od Mandara jer je veoma opasan. Sani odvrati da im je Mandar veoma koristan, odmah ga nazove i obavesti o svemu.
Palavi brže bolje krene da pronađe Ragava, ali usput naiđe na Mandara koji je pita kuda ide, da ga razotkrije pred Ragavom? Mogao je da digne ruku na sopstvenu majku, a trebaće mu svega dve minute da ubije Ragava koji je njegov veliki neprijatelj. On joj potom oduzme telefon i isključi ga. Izvini joj se što joj je oduzeo telefon i traži od nje da potpiše papire za razvod braka. Doda da voli svoju majku i svoju porodicu, ali ljubav prema njoj je malo veća i pomera granice. Dugo vremena ju je uhodio i nije dozvolio nijednom momku da joj se približi. Pred venčanje je ubio njenu najbolju prijateljicu, Devjani, koja je htela da joj ispriča istinu. Palavi, koja ne može doći sebi, sedne na krevet. Mandar stavi glavu u njeno krilo i nastavi da ne može bez nje, ona pripada samo njemu. Palavi prokljuvi da nije baš čist u glavi i počne da se igra sa njegovim umom. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *