Samo ti - 1. epizoda - Ranvir i Suhani se sretnu na fakultetu! - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Samo ti – 1. epizoda – Ranvir i Suhani se sretnu na fakultetu!

By  | 

Samo ti – 1. epizoda (15. 11. 2021.) – Ranvir i Suhani se sretnu na fakultetu!
Prevod: Maja 🙂
Serija počinje s glavnom junakinjom po imenu Suhani, koja obasipa kip božanstva Mata Rani laticama cveća. Suhani se obraća Boginji: “Majka mi je rekla da ne govorim božanstvu koliko velik problem imam, već da kažem problemu koliko je veliko moje božanstvo”.
Suhani otvara oči i iskazuje svoju veru u Boginju govoreći da je rekla svojim problemima koliko je Mata Rani velika. Priželjkuje dobre vesti, uzima telefon i proverava rezultate. Potom se zahvali božanstvu i ode odatle, stiže u kuhinju i doziva majku. Njena majka se osvrne nasmejana i pita koji je rezultat. Suhani odgovara da je prošla i dobila je stipendiju. Majka je upita zašto šapuće. Raduje se i grli je. Suhani izusti “Dadi” (baka; tačnije, očeva majka). Majka veli da joj je baka u hramu, a otac će joj doći sutradan. Posle, majka joj pokazuje belo lekarsko odelo sa natpisom “dr Suhani Šarma”. Suhani se razneži i obraduje videvši to. Majka joj oblači to odelo, a onda joj namešta stetoskop oko vrata i objašnjava da su roditelji srećni uspehom njihove dece. Nada se da će Suhani biti sjajna lekarka. Suhani odgovara da je taj san njihov zajednički, nije isključivo njen. Primetila je suze u majčinim očima. Majka odgovara da su to suze radosnice. Zatim pušta pesmu i njih dve plešu. Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *