Samo ti - 8. epizoda -Suhani kreće na fakultet!

Indijske Serije

Samo ti – 8. epizoda -Suhani kreće na fakultet!

By  | 

Samo ti – 8. epizoda -Suhani kreće na fakultet!

Ranvir dolayi kod Suhani ku’i. Rake[ ga izvodi napolje i kaže mu da planira da Suhani pošalje negde na dan, dva. Suda dolazi. Ranvir joj kaže da je došao jer se Suhani nije pojavila prvog dana na fakultetu, pa je on došao da je pokupi. Ranvir kaže da je Suhani odlično uradila ispit i da je došlo do greške u prošlim rezultatima. On pita Sudhu zar im Rakeš nije rekao. Sudha kaže da je rekao, sutra će Sudha ići u školu.Ranvir odlazi.

Sudha kaže Rakešu da im ništa nije rekao. Rakeš govori da joj je on otac i da zna šta je najbolje za njegovu kćerku. Podseća je da ako Suhani želi da studira mora da poštuje njegova pravila i da se ne druži sa Reom.Suhani dolazi. Otac joj kaže da ne sme na fakultetu da se druži sa dečacima, ne sme da prisustvuje proslavama, a ni da dolazi kući kasno.Kaže joj da je šalje u školi da bi učila, ako bilo šta sazna, odmah će je udati. Suhani sluša njegove uslove.

Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *