Samo ti - 53. epizoda - Ranvir saznaje za Suhaninu veridbu!

Indijske Serije

Samo ti – 53. epizoda – Ranvir saznaje za Suhaninu veridbu!

By  | 

Samo ti – 53. epizoda – Ranvir saznaje za Suhaninu veridbu!

Prevod: Maja 😃

Kod kuće, Kamini obaveštava svoju bratičinu Suhani da joj je sutradan veridba. Pripremaju se i obavljaju nabavku u to ime. Suhani jedva dolazi do reči, najzad izusti: “Sutra imam projekat”.
Kamini se usprotivi: “Tvoja veridba je važnija. To je najbitniji projekat u životu žene!”
Išan pita zašto požuruju da udaju njegovu sestru. Kamini ističe da se Suhani mora skrasiti. Pošalje Niki i Išana da odrade neki posao. Napominje da bi valjalo da nabave 10kg slatkiša.
Suhani posmatra svoje odlikovanje i stetoskop, sve to odnosi u sobu. Očajna je, oseća da joj je život uništen, seda na krevet uplakana. Sve vreme se seća kako joj je dekan uručio nagradu i pohvalio je, pa kako ju je Ranvir nazivao budućom najboljom gradskom lekarkom. Onda joj u ušima odzvanjaju Kaminine reči da će se sutra veriti, zatim Sudine reči da se Rakešovo zdravstveno stanje pogoršava. Za to vreme, Ranvir crta Suhani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Suda moli svoju kći da ne plače. Suhani je ubeđena da je sve gotovo. Ipak, Suda odvraća rečima: “Nije, ništa nije gotovo. Niko te ne primorava da odustaneš od svog sna. Ali će od sutra tvoj identitet biti promenjen, moraš to da prihvatiš!”
Shodno patrijarhalnim načelima, Suda prekriva Suhaninu glavu maramom.
Ranvir je uveren da će Suhani ostvariti svoj san. On je poziva na mobilni telefon. Suhani primeti poziv, ali okleva da li da se javi. Majka je savetuje da se odazove. Suhani prihvata poziv, Ranvir joj se obraća: “Makar si ugrabila vremena da se odazoveš. Verujem da su svi zauzeti proslavljajući tvoje postignuće!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *