Samo ti - 88. epizoda - Suhani ipak nastavlja studiranje!

Indijske Serije

Samo ti – 88. epizoda – Suhani ipak nastavlja studiranje!

By  | 

Samo ti – 88. epizoda – Suhani ipak nastavlja studiranje!

Prevod: Maja 😃

Dekan izbacuje Ranvira s fakulteta, a ovaj mu zahvaljuje. Suhani ode nezadovoljno. Ranvir se obraća Anšu: “Kazao si da ću ostati na fakultetu ili ja ili Suhani. Eto, ja sam se povukao. Ako budeš pokušao da ugasiš njen san, tako ću te unakaziti da nijedan lekar sveta neće uspeti da te sastavi!”
Anš je radostan. Ostali studenti čestitaju Suhani znajući da ona sada neće biti u obavezi da napusti fakultet pošto je to Ranvir učinio. Ranvir napušta zgradu fakulteta, a sve vreme posmatra Suhani i u sebi govori tužno: “Odlazim, ali ne smem gledati tvoje lice…”
Suhani ga osmotri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kod kuće, Aša bi želela da Suhani ostvari svoj san da postane lekarka. Bodri je. Utom se pojavljuje Anš i počinje: “Mama, neka Suhani obavlja svoju dužnost kao snaja ove kuće. Došlo je vreme da se pozabavi kućnim poslovima. Ja istinski uvažavam svog tasta. Njegova odluka je glasila da Suhani neće ubuduće pohađati nastavu na fakultetu, prema tome – neće!”
Tada ulazi Rakeš izjavivši: “Suhani će obavezno ići na fakultet!”

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *