Samo ti - 117. epizoda - Anš ugovori Ranvirovu otmicu!

Indijske Serije

Samo ti – 117. epizoda – Anš ugovori Ranvirovu otmicu!

By  | 

Samo ti – 117. epizoda – Anš ugovori Ranvirovu otmicu!

Prevod: Maja 😃

Dok Ranvir vozi, Anš zapaža da ih neko prati. Zaustavljaju se kod mosta. Suhani je očarana lepotama grada i smeška se posmatrajući vodopad. I ona i Rea slikaju upečatljive delove grada Kašmira. Suhani uslika sebe i Ranvira; umalo da se saplete, no Ranvir je uhvati. Oni se zezaju i uživaju u trenucima zajedništva. Ona uzima neke minđuše, zatim posećuju planinske vrhove. Još se zadržalo snega, Suhani pravi izuzetne slike. Neka devojčica im prilazi i govori im da su savršen spoj. Posle se igra sa Suhani; oni nastavljaju da obilaze grad.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kasnije, Suhani pleše. Jedan muškarac dolazi do nje i pridružuje joj se u plesu. Njoj je neprijatno, okreće se u stranu. Muškarac zuri u nju i zločesto se smeška komentarišući: “Verovao sam da su devojke iz Kašmira najlepše, ali izgleda da sam se prevario!”
On napadno pokuša da ponovo pleše sa Suhani, dodiruje je. Anš posmatra ovo. Ranvir zgrabi i udari tog čoveka, gnevno ga otera odatle. Ranvir, Rea i Suhani odlaze.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *