Fanaa Ishq Mein Marjawan – 85. epizoda - Agasthyi se vratilo pamćenje!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 85. epizoda – Agasthyi se vratilo pamćenje!

By  | 

Agasthyi se vratilo pamćenje!
Ministar pokuša da se približi Pakhi, ali ga ona udari i upozori da joj se ne približava. Odjednom se pogase svetla. Maskirani muškarac napadne ministra, izvadi nož i odseče konopac oko Pakhinih zglobova. Pakhi pita ko je on. On joj ne odgovara. Ministar pokuša da napadne ovog sa maskom, ali ga maskirani udari i odvede Pakhi.
Shanaya zgrabi štap i pokuša da udari Meeru koja joj na kraju oduzme štap. Shanaya se obruši na nju i uhvati je za vrat. Meera je gurne dole i podigne štap da je udari, ali Yug joj zadrži ruku što šokira sve. Meera potom zapreti Shanayi da će povrediti njene roditelje. Umeša se Neelima koja zamoli Meeru da oprosti Shanayi i da ne povredi njene. Meera stavi Yugu do znanja da za nju niko nije važniji od nje same i uppozori ga da će završiti kao ostali ako je ne posluša. Samo neka se fokusira da vodi računa o Agasthyi. A Shanayu upozori da je se kloni.
Pakhi pita maskiranog ko je on. On je uhvati za ruku i gleda prsten na njenoj ruci, zaključa je u sobu. Ministar se osvesti i izjavi da neće poštedeti Pakhi. Pakhi se oči maskiranog muškarca čine poznatim, pita se zašto ju je zaključao tu ako je želeo da je spasi.
Maskirani dođe kod ministra koji ga van sebe od straha pita šta hoće. Daće mu novac, samo da ga pusti. Sa druge strane, Pakhi pokušava da otvori vrata, ali uzalud. Maskirani pretuče ministra.
Meera dođe do Yuga i pita zašto nije proverio snimak nadzornih kamera, pa to uradi sama. Pita šta je s njim? (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *