Samo ti - 163. epizoda - Aša i Anš izbačeni iz kuće!

Indijske Serije

Samo ti – 163. epizoda – Aša i Anš izbačeni iz kuće!

By  | 

Samo ti – 163. epizoda – Aša i Anš izbačeni iz kuće!

Prevod: Maja 😃

Vikrant traži od ukućana da odaberu čiju će stranu da zauzmu. Rošni i Vikram staju uz njega, a Samaira, Mamta i deka uz Ranvira i Suhani. Aša se umeša u razgovor: “Porodica se zasniva na poverenju. Mi smo uz Vikranta kojem verujemo!”
Mamta joj se obraća: “Malo si požurila, Aša. Samo se članovi porodice opredeljuju, a ti i tvoj sin ste autsajderi. Moram da ti pokažem tvoje mesto. Treba da te je stid. Sažalila sam se i dopustila ti da živiš u mojoj kući, a ti si pokušala da prigrabiš moja prava. Sindur pristaje jedino udatoj ženi, na ostalima izgleda kao cirkus. U ovoj kući više nema mesta za tebe. Izlazi!”

Aša je zaprepašćena i moli Vikranta da kaže nešto. Vikrant drekne: “Mamta!”
Mamta digne ruku ukazavši mu da ućuti. Zatim zgrabi Ašu za ruku i istera je iz kuće. Anš dođe i pridrži Ašu, gnevan je. Mamta pokaže kutijicu za sindur i poručuje Aši: “Ovo si htela da ščepaš od mene i prigrliš sebi. Prokljuvila sam tvoju nameru. Pokazaću gde je mesto tvom sinduru!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *