Samo ti - 164. epizoda - Pripreme za trostruko venčanje!

Indijske Serije

Samo ti – 164. epizoda – Pripreme za trostruko venčanje!

By  | 

Samo ti – 164. epizoda – Pripreme za trostruko venčanje!

Prevod: Maja 😃

Kamini govori Suhani da se Ranvirovi nisu mnogo pretrgli oko poklona i da su mogli nabaviti neku skuplju ogrlicu. Suhani ističe da je za nju važna pažnja, a ne novac. Kamini i Niki se našale. Suhani je umorna i ode da spava. Suda joj šapne da požuri Ranvira da se vrati kući zato što i on mora rano da ustaje. Suhani se nasmeje, Suda odšeta.

Potom, Suhani zatekne Ranvira iza sebe i podseća ga da (prema običaju) ne valja ako se mladenci sastaju pred svadbu. Ranvir napominje da je došao da se sastanu pred venčanje i dodiruje njene iscrtane šare po rukama. Suhani ga opomene da bude pažljiv budući da je tu zabeleženo ime njenog budućeg supruga. Ranvir pronalazi ime i navodi ga naglas. Suhani crta mehendi (šare) po njegovim rukama, ona tu zapiše svoje ime. Ranvir je pokrije svadbenim velom. Suhani priznaje da joj sve deluje kao san. On pripoveda kako će je sutra oženiti na mandapu koji je svojeručno uredio i zaklinje se da će je večno slušati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *