Samo ti - 177. epizoda - Ranvir i Suhani osujete Anšov plan!

Indijske Serije

Samo ti – 177. epizoda – Ranvir i Suhani osujete Anšov plan!

By  | 

 

Prevod: Maja. Hvala! 😀

Vikram odbija da podrži Vikranta povodom proizvodnje alkoholnog pića, stoga Ranvir savetuje zvanice da se raziđu. Pijana Hani se popne na sto i brblja besmislice, Anš joj zapoveda da siđe. Vikrant želi da razglasi naziv nove industrije – “Mamta Wines” (Mamtina vina), Hani tapše rukama dok su ukućani zabezeknuti. Ranvir zgrabi motiku i njome udari po ploči s natpisom, zatim razlupa flaše. Anš sebe uzdiže: “Moja zamisao je bila da nadenemo alkoholnoj industriji naziv po Mamti. Ranvir je obećao svojoj voljenoj ženici da neće imati izlive besa, a sada mu bes kulja iz očiju kao plamen!”
Vikrant se ruga Mamti i veli da su sada njihova dva imena povezana i da će nju dosta budućih naraštaja poznavati po alkoholu. Suhani drži Ranvira za ruku i obraća mu se: “Naterala sam te da mi obećaš to onoga dana, ali trenutno je reč o Mamtinom ugledu. Povlačim svoj zahtev, zanemari obećanje. Učini šta god ti deluje ispravno!”
Ranvir krene da tuče Anša i usput nasrne na Vikranta, ali se Mamta umeša i ističe da je Vikrant njen muž uprkos njegovoj ličnosti. Ranvir pita Vikranta da li je čuo kako ga je Mamta odbranila pored svega, opominje ga da prevashodno nauči da poštuje ženu i tek onda da gradi biznis. Potom pripreti Anšu i Aši: “Ubiću vas ako se mojoj mami nađe suza u oku!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *