Samo ti - 211. epizoda - Ranvir i Suhani su oteti!

Indijske Serije

Samo ti – 211. epizoda – Ranvir i Suhani su oteti!

By  | 

Samo ti – 211. epizoda – Ranvir i Suhani su oteti!

Prevod: Maja 😃

Na ulici, pijanice nasrnu na Ranvira i onesveste ga. Suhani ih ubeđuje da ga ostave, ali ovi zgrabe i nju i ubace ih oboje u vozilo. Aditja pozove Rakeša i obaveštava ga o tome da je Ranvir vozio bolnički prevoz i da Suhani nije još stigla na posao. Suda se plaši da će Ranvir naškoditi Suhani, ali Rakeš je uverava da je Suhani dovoljno snažna i samostalna. U međuvremenu, pijanice zavezaše Ranvira i Suhani na nekom napuštenom mestu. Pošto odoše, Suhani uspe da se odveže i priđe Ranviru ne bi li ga oslobodila – međutim, on je opomene da se drži podalje od njega. On je grdi što je izašla iz kola uprkos njegovom protivljenju. Smatra nju krivom za novonastale okolnosti koje su ih zadesile. Suhani ga pita zašto je tako sujetan. Besna je na njega; ona istrči napolje da dozove pomoć, ali nema doslovno nikoga u blizini. Slučajno se saplete i padne vrisnuvši “RANVIR”, on je čuje i oslovi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Aditja izveštava Rakeša o tome da su i Suhani i Ranvir nedostupni. On ga uverava da će lično pronaći Suhani. Suda očajava i veruje da je Ranvir oteo Suhani, smatra ga zlosretnikom. Ona iziskuje da obaveste policiju.

Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *