Fanaa Ishq Mein Marjawan – 119. epizoda - Ponovni susret Paki i Agastje nakon šest godina!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 119. epizoda – Ponovni susret Paki i Agastje nakon šest godina!

By  | 

Ponovni susret Paki i Agastje nakon šest godina!
Pajal sprečava Agastju da uđe u auto i svađa se sa njim. Ona pita šta ona nema što Paki ima. Obećala je sebi da će ukloniti Paki iz njegovog srca. Agastja pokazuje svoj zglob i kaže da je ovo tkanina sa Pakinog sarija koja se zaglavila pre šest godina. Traži da pokuša da je ukloni. Pajal pokušava, ali ne može. Agastja kaže da ne može da skloni malu uspomenu na Paki, a kamoli da izbriše njenu ljubav iz njegovog srca. Izvini joj se i odlazi odatle.
Unutra se Nilima izvinjava Kani i kaže da bi o tome pričala sa Agastjom da je ranije saznala. Sviđa joj se Pajal, ali nije lako ubediti Agastiju. Gospodin Kana kaže da neće prisiljavati Agastju i odlazi. Pajal ispred pita svog oca zašto nije malo više vršio pritisak na Agastju. Gospodin Kana kaže da će, kada dođe pravi trenutak, baciti Agastju na kolena i nateraće ga da se oženi njome.
Paki i Tara se spremaju da odu. Paki se šokira kada primi Agastjin poziv. Pita se zašto je zove i odbija njegov poziv. Išan traži od Tare da mu da telefon kako bi im uslikao njihovu porodičnu fotografiju. Tara okleva i gleda u Paki koja joj signalizira da može. Tara mu daje telefon. Išan krišom pošalje poruku nekome sa Tarinog telefona.
U međuvremenu Agastja zove direktorku Tarine škole i kaže da pokušava da kontaktira Tarinu majku, ali ne može. Pita je za Tarinu adresu. Direktorka odbija da da Tarinu adresu i kaže da će o tome obavestiti Tarinu majku. Agastja se šokira kada dobije poruku od Tare sa lokacijom kuće Pakinih roditelja. Odmah se zabrine i požuri tamo. (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *