Fanaa Ishq Mein Marjawan – 140. epizoda - Jug se vratio!

Fanaa - Ishq Mein Marjawan

Fanaa Ishq Mein Marjawan – 140. epizoda – Jug se vratio!

By  | 

Jug se vratio!
Lažni Agastja pita Paki da li je ljuta na njega, hoće li ga opet ostaviti kao pre šest godina. Paki odvrati da se to više nikada neće ponoviti, samo je previše uznemirena zbog bakine smrti. On veli da je svima teško, ali moraju da nastave sa životom za Taru.
Miri stigne neka poruka dok uči sa Tarom, ona ode ali usput ispusti bankovnu karticu.
Paki priča sa doktorom, traži sve bakine medicinske izveštaje. Tara je uporna, hoće da sasluša njenu pesmicu. Paki podvikne zar ne vidi da priča telefonom, zbog čega se Tara rasplače. Paki kaže da joj je žao što je vikala, neka joj recituje pesmicu. Tara sada neće. Paki je razvesele, počnu da trčkaraju ispred kuće. U njihovoj blizini je neki tip kom ne vidimo lice, koji baci neki papir prema Paki i ode odatle. Paki pročita poruku u kojoj je zove da se nađu u sedam sati ako želi da sazna istinu o bakinoj smrti.
Uveče, Paki se pravi da je boli glava, kaže ostalima da oni odu u bioskop. Lažni Agastja pomisli da je sa njom hteo da provede vreme, a ona neće poći s njima. Nakon što svi odu, Paki prokomentariše da mora brzo da dođe do dogovorenog mesta. Ko je ta tajanstvena osoba i šta zna?
U zarobljeništvu, Agastja preti otmičarima da će svi platiti za smrt njegove bake. Nikoga neće poštedeti.
Paki stiže na to mesto. Stiže i tip na motoru. Paki sačeka još malo i pita se zašto ta osoba još nije tu. Mira sa pištoljem zaustavi tog tipa i naredi mu da siđe sa motora. On skine kacigu, to je zapravo Jug. Mira je u šoku, pita zar se vratio. Toliko joj je nedostajao poslednjih šest godina. Napustio je svoju majku i odbio da joj pomogne? (NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *